Training en ontwikkeling

//Training en ontwikkeling

Training en ontwikkeling

De schoonmaakbranche is voortdurend in beweging. Scholing is daarbij onmisbaar en dit is dan ook één van onze speerpunten. Hierbij werken we o.a. samen met SVS Opleidingen. Zij zijn gespecialiseerd in allerhande cursussen en opleidingen op het gebied van schoonmaken en glasbewassing.

De schoonmaker verricht het werk efficiënt en met oog op het milieu, let op een goede houding om gezondheidsklachten te voorkomen en kent de verschillende schoonmaakmethoden. Het is een win-win situatie.

Op dit moment is een enthousiaste groep collega’s bezig met de Basisopleiding Schoonmaak + Traditioneel. Dit diploma is de basis waarmee je begint in het vak van de professionele schoonmaak. Daarnaast is het een belangrijk diploma geworden waarmee je als werknemer meer rechten opbouwt indien je werklocatie (de klant) overstapt op een ander schoonmaakbedrijf. Als klant is het prettig om te weten dat degene die de schoonmaak verzorgt, gediplomeerd is. Zo zijn een aantal zaken goed gewaarborgd: De schoonmaker verricht het werk efficiënt en met oog op het milieu, let op een goede houding om gezondheidsklachten te voorkomen en kent de verschillende schoonmaakmethoden. Het is een win-win situatie. Wij wensen de deelnemers veel succes met hun examen in november!

 

2015-01-25T19:15:12+00:00